Top Consulting organizon trajnimin 2 ditorë me titull: MENAXHER/E NË BIZNES.

Datat e fillimit: 16 & 17 Maj 2023. Orari: 13:00-17:00
Lokacioni: Prishtinë

75 Euro

Category:

Description

Top Consulting organizon trajnimin 2 ditorë me titull: MENAXHER/E NË BIZNES.
Datat e fillimit: 16 & 17 Maj 2023. Orari: 13:00-17:00
Lokacioni: Prishtinë
Përmbajtja e trajnimit: – Kuptimi dhe rëndësia e menaxhmentit; – Funksionet e menaxherit; – Aftësitë e menaxherit; – Menaxhmenti përmes qëllimeve-MBO – Cilat janë kompetencat e menaxherit? – Stilet e menaxherit; – Si të menaxhohet një ekip i punëtorëve; – Komunikimit dhe strategjitë e komunikimit; – Strategjitë për menaxhimin e konflikteve; – Autoriteti dhe delegimi i autoritetit – Menaxhimi i performancës së stafit; – Menaxhimi i kohës dhe principet kryesore të saj; – Motivimi dhe shpërblimet; – Shembuj praktikë Çmimi i trajnimit: 75 euro, ku në çmim përfshihet edhe Certifikata si dhe materiali i trajnimit. Ligjërues: MSc. Liridon Alidemaj, CEO, Top Consulting Mënyra e pjesëmarrjes! Të interesuarit mund të aplikojnë duke plotësuar në linkun: bit.ly/409e7oA ;tel: +383 43 578 005.