Kush jemi ne?

Top Consulting SH.P.K është një kompani e cila ofron shërbime për rekrutimin e stafit në biznese të ndryshme, menaxhimin e burimeve njerëzore, trajnime profesionale dhe konsulencë biznesi si dhe shërbime tjera sipas kërkesave të klientëve. Ne kemi një ekip profesional që ka një ekspertizë kryesisht në fushën e burimeve njerëzore.

Top Consulting në pronësi të saj e ka portalin topkonkurse.com, e cila është një platformë e avancuar e punësimit. Po ashtu, në kuadër të kësaj platforme bizneset mund të regjistrohen dhe t’i publikojnë shpalljet për vendet e lira të punës, gjithashtu të bëjnë reklamimin e biznesit të tyre. Kjo platformë u mundëson punëkërkuesve të regjistrohen që të kenë qasje për t’i shfletuar konkurset e publikuara nga kompanitë.

VIZIONI – të jemi një kompani lidere në fushën e Burimeve Njerëzore si dhe rekrutimit të stafit në nivel kombëtar, e po ashtu të depërtojmë edhe në tregun ndërkombëtar.
MISIONI – ofrimi i shërbimeve profesionale për bizneset me veprimtari të ndryshme.

Përshtypjet e klientëve

Partnerët tanë