PËRFAQËSUES/E TË SHITJES & MARKETINGUT

9 Shkurt, 2024

Aplikoni për këtë punë

Emaili *

Përshkrimi i Punës

Kompania ndërtimore “QAMI CONSTRUCTION” SH.P.K,  shpall Konkurs Pune për pozitën:
Përfaqsues/e të Shitjes & Marketingut (1) 
Lokacioni: Rr. Hajrullah Zymi, Fushë Kosovë.
Detyra e punës: 
-Angazhimi në shitjen e banesave që i posedon kompania;
Prezantimin dhe komunikimin me klientë përmes telefonit, e-mailit, dhe rrjeteve sociale;
Të kujdeset edhe për pjesën e marketingut
Kriteret e punësimit:
-Shkollimi Universitar (Përparësi);
Përvoja e punës në shitje (Obligative);
Të ketë njohuri në fushën e Marketingut dhe rrjeteve scociale;
Aftësi të mira komunikuese, bindës, dhe prezantuese;
Aftësi kompjuterike (MS Office);
Patent shoferi (Kategoria B)
Mënyrat e aplikimit! 
Të interesuarit mund të aplikojnë duke plotësuar formularin online përmes linkut:  https://forms.gle/UCz5tVZZJJgTA1Cu8