DOKUMENTET OBLIGATIVE TË BIZNESEVE PËR INSPEKTORIATIN E PUNËS 

26 Mars, 2024

Aplikoni për këtë punë

Emaili *

Përshkrimi i Punës

TRAJNIM ONLINE 1 DITOR:
DOKUMENTET OBLIGATIVE TË BIZNESEVE PËR INSPEKTORIATIN E PUNËS
-Kur keni vizita nga Inspektorati i Punës në kompani/biznese ku jeni duke menaxhuar apo punuar, shpeshherë mund tëndiheni në siklet! A e dini pse?… Sepse nuk ndiheni të sigurt se çka saktësisht kërkohet apo a e keni dokumentacionin në rregull?
-Gjatë këtij trajnimi do të trajtohen të gjitha ato dokumente kryesore obligative të cilat duhet t’i ketë një biznes dhe të jetë në gjendje t’i prezentojnë para Inspektoriatit të Punës.
Data: 4 Prill 2024
Orari: 09:30-12:30
Platforma: Google Meet.
Çmimi: 45 euro
Kujt i dedikohet ky seminar?
-Pronarëve/drejtorëve të bizneseve
-Përfaqësuesve të bizneseve
Menaxherëve të kompanive,
Departamentit të Burimeve Njerëzore etj
Çmimi për pjesëmarrjen online është: 45 euro për person, ku në çmim përfshihet edhe Certifikata e pjesëmarrjes.
 Mënyra e pjesëmarrjes!
Të interesuarit mund të aplikojnë duke plotësuar në linkun:
Tel: +383 43 578 005;
Email: topconsulting.ks@gmail.com