Orientimi në Karrierë dhe Qasja në Tregun e Punës

Category:

Description

Top Consulting organizon WORKSHOP 1 ditor me temën:

ORIENTIMI NË KARRIERË DHE QASJA NË TREGUN E PUNËS

Data: 22 Gusht
Orari: 13:00 – 17:00

Lokacioni: Rr. Nekibe Kelmendi, Pallati i Avokatëve, Prishtinë.

Çmimi për person: (përfshihet edhe certfikata e pjesëmarrjes)

LIgjëruese: Msc. Miranda Piperku

Ky mini Workshop ju mundëson qartësi dhe caktim të objektivave, zgjidhje të profesionit që ju përlqen më së shumti, si dhe dhe përgatitje për procesin e aplikimit.
Përmbajtja:
✅ Cilin profesion duhet të zgjidhni (edhe nëse keni profesion tjetër)?
✅ Si bëhet caktimi i objektivave për një periudhë 1 vjeçare?
✅ Metoda points of you për largimin e emocioneve negative gjatë kërkimit të punës;
✅ Përditësimi i Linkedini-it;
✅ Si të përgatiteni për një intervistë pune (këshilla nga praktika);
✅ Gjetja e burimeve për punë nga distanca #remote
 85 % e workshopit bazohet në detyra praktike, konsulencë për zhvillim karriere dhe zhvillim personal.

Mënyrat e Aplikimit!

interesuarit mund të aplikojnë duke plotësuar formularin online në: https://forms.gle/kZUeiS6T9LJQwPXy6; apo përmes +383 43 578 005

Rezervimi i vendit bëhet vetëm me konfirmim të pagesës!