Syri i Shqiponjes

+383 44 485 777 +383 44 485 *** show
syrisyriishqiponjes@gmail.com
Punët e hapura - 0

Rreth Kompanisë

SYRI I SHQIPONJES SH.P.K është Kompani Private Profesionale e Sigurimit Fizik e Licencuar për Shërbime të Sigurimit Fizik dhe Elektronik. SYRI I SHQIPONJES ofron pako gjithë përfshirës të shërbimeve të sigurisë të dizajnuara për ti përmbushur nevojat e klientëve përfshire individë, biznese t vogla dhe të mesme, organizata të ndryshme publike, etj.