medina.haxhiu19

Zyrtar per Arkiv 1

About Candidate

Studente e kolegjit IBCM Mitrovice ,viti i dyt i studimeve drejtimi Environmental Management and Agriculture (Menagjimi i Ambientit dhe Bujqesis). GPA deri me tani 9,0.

Shkolla e mesme drejtimi farmaci e pergjithshme ,njohese e mir e kompjuterit Word,Software , praktikante 2 muaj Barnatore.

Jetoj aktualisht ne Mitrovice Veriore rruga e Kolashinit S3,9 gjegjesisht ne lagjen e tre rrokaqjeve . Kam nevoj si studente te kem nje pun te cilen e admiroj me gjith motivin dhe deshire.

Skills: E disiplinuar e sakt vajtje ardhje ,si detyrat qe me jipen nga personi i autorizuar me pergjigjesi te plot ,e adhuroj komunikimin me njerz me respekt te madh.

 

 

 

Location