TRAJNIM: SHITJA DIXHITALE & KONSUMATORI DIXHITAL

30 Janar, 2024

Aplikoni për këtë punë

Emaili *

Përshkrimi i Punës

Kompania “Top Consulting“e specializuar për trajnime profesionale organizon trajnim 2 ditorë me temën:

Shitja dixhitale & Kosumatori Dixhital

Datat: 26 & 27 Shkurt 2024
Ora: 14:00-16:30
Lokacioni: Rr. Nekibe Kelmendi, Pallati i Avokatëve, Prishtinë

Temat që do të diskutohen janë: 

-Kuptimi i karakteristikave kryesore të shitjes dixhitale:
-Vështrim i përgjithshëm i ekosistemit të shitjeve dixhitale.
-Tendencat dhe ndryshimet kryesore në sjelljen e konsumatorit në epoken dixhitale
-Teknikat dhe strategjitë e shitjes dixhitale.
-Bazat e marketingut dixhital
-Kuptimi i kanaleve të marketingut dixhital (media sociale, email, marketing i përmbajtjes, etj.)
-Integrimi i marketingut dixhital në procesin e shitjes.
-Shitja sociale:
-Shkathtësitë dhe teknikat e shitjes Sociale
-Përdorimi i platformave të mediave sociale për shitje.
-Ndërtimi dhe mbajtja e një pranie profesionale në internet.
-Angazhimi me klientët e mundshëm në rrjetet sociale
-E- Commerce dhe tregu digixhal
-Marketingu me email për shitje
-Mjetet dhe teknologjitë e shitjeve dixhitale
-Përdorimi i të dhënave për të kuptuar sjelljen e klientit.
-Shembuj praktik

Ligjeruese: Filloreta Brahimi

Rezervoni vendin përmes këtyre mënyrave:
Formularit të aplikimit në linkun: https://forms.gle/1isVVPQXT9jJmFA76

Tel: +383 43 578 005
E-mail: topconsulting.ks@gmail.com