TRAJNIM ONLINE: SHKATHTËSITË BAZIKE TË KOMUNIKIMIT NË GJUHËN GJERMANE

31 Janar, 2024

Aplikoni për këtë punë

Emaili *

Përshkrimi i Punës

Kompania “Top Consulting“e specializuar për trajnime profesionale dhe HR, organizon trajnim 1 dhe 2 mujor online me temën:

SHKATHTËSITË BAZIKE TË KOMUNIKIMIT NË GJUHËN GJERMANE (Online)
Data e fillimit: Mars 2024
Ora: 18:30-20:00 
Platforma: Google Meet.
Trajnimi është i bazuar në komunikimin bazik të gjuhës gjermane, kryesisht në të folur por edhe në të shkruar. Ky trajnim ju mundëson që gjatë udhëtimeve tuaja nëpër shtetet gjermanofolëse të jeni në gjendje të komunikoni për gjërat bazike që iu duhen në jetën e përditshme.
Rezervoni vendin përmes këtyre mënyrave:
Formularit të aplikimit në linkun: bit.ly/3u2WkG0
Tel: +383 43 578 005
E-mail: topconsulting.ks@gmail.com