TRAJNIM ONLINE: DOKUMENTACIONI OBLIGATIV LIGJOR I BIZNESEVE SIPAS INSPEKTORIATIT TË PUNËS

26 Janar, 2024

Aplikoni për këtë punë

Emaili *

Përshkrimi i Punës

TRAJNIM ONLINE 1 DITOR:

DOKUMENTACIONI OBLIGATIV LIGJOR I BIZNESEVE SIPAS INSPEKTORIATIT TË PUNËS

-Kur keni vizita nga Inspektorati i Punës në kompani/biznese ku jeni duke menaxhuar apo punuar, shpeshherë mund tëndiheni në siklet! A e dini pse?… Sepse nuk ndiheni të sigurt se çka saktësisht kërkohet apo a e keni dokumentacionin në rregull?
-Gjatë këtij seminari do të trajtohen të gjitha ato dokumente kryesore obligative të cilat duhet t’i ketë një biznes dhe të jetë në gjendje t’i prezentojnë para Inspektoriatit të Punës.

Data: 13 Shkurt 2024
Ora: 17:30-20:15
Platforma: Google Meet.

Kujt i dedikohet ky seminar?
-Pronarëve/drejtorëve të bizneseve
-Përfaqësuesve të bizneseve
-Menaxherëve të kompanive,
-Departamentit të Burimeve Njerëzore etj

Mënyra e pjesëmarrjes!
Të interesuarit mund të aplikojnë duke plotësuar në linkun:
bit.ly/48K3Cxs
Tel: +383 43 578 005;
E-mail: topconsulting.ks@gmail.com