TEKNIK INSTALUES (6)

15 Tetor, 2023

Aplikoni për këtë punë

Emaili *

Përshkrimi i Punës

Syri i Shqiponjës sh.p.k. shpall konkurs për:
Pozita: Teknik Instalues
Vende të lira pune: 6 POZITA
Vendi i Punës: Ferizaj
Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:
– Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
– Të posedojnë patent shofer, kategoria B dhe shkathtësi të mira për vozitje;
– Mos të jetë i dënuar apo ndjekur penalisht;
Kushtet e punës:
– Kushte të mira të punës;
– Kontratë afatgjate;
– Pagë konkuruese në treg;
– Mundësi avansimi profesional dhe në karrierë.
Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:
Fizikisht në zyrën qendrore të Syri i Shqiponjës sh.p.k.,
Rr. Sami Spahiu nr.8, Ferizaj, apo
Përmes postes elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: info@syriishqiponjes.com
Për më shumë informacion
kontaktoni në:
📞 0800 10 777
✉️ info@syriishqiponjes.com