WORKSHOP: SUKSESI NË MENAXHIM

16 Shkurt, 2024

Aplikoni për këtë punë

Emaili *

Përshkrimi i Punës

TOP CONSULTING organizon WORKSHOP 1 Ditor me temën:

SUKSESI NË MENAXHIM!

Data: 28 Mars 2024

Orari : 11:00-16:30

Rr. Nekibe Kelmendi, Pallati i avokatëve (rruga e Gjykatës), Prishtinë.

Çmimi për person: 60

Ligjërues: Liridon Alidemaj, CEO Top Consulting.

Profili i trajnerit: https://www.linkedin.com/in/liridonalidemaj/

Gjatë këtij Workshopi do të trajtohet dy module kryesore:

-LIDERSHIPI & MENAXHIMI

-MENAXHIMI I BURIMEVE NJERËZORE NË BIZNESE & ORGANIZATA

Kujt I dedikohet ky Workshop?

-Pronarëve të kompanive nga sektorë të ndryshëm;

-Vetëpunësuarve;

-Dejtorëve, Zv.Drejtorëve;

-Menaxherëve, Zv.Menaxherëve;

-Punonjësve që duan të avancohen në pozita;

-Të githë atyre që e duan menaxhimin dhe punën me njerëz;

Të gjithë pjesëmarrësve në fund të trajnimit do t’iu ipet materiali i workshopit, si dhe Certifikata e pjesëmarrjes.

-Rezervoni vendin përmes këtyre mënyrave:

-Përmes plotësimit të formularit online në linkun: https://forms.gle/gZLiDZUdt5G7kcDB9

Tel: +383 43 578 005;

Email: topconsulting.ks@gmail.com

Nxitoni sepse numri i vendeve është i limituar!

Rezervimi i vendit bëhet vetëm me konfirmim të pagesës.