Speak Swedish or Finnish

07/10/2024
Application ends: 07/31/2024
Apply Now

Apply for this job

Upload CV (doc, docx, pdf)

Job Description

INTERCALL kompani lider ne fushen e sherbimit te klientit kerkon konsulente:
Me njohuri shume te mira te gjuhes suedese ose finlandeze.

☑Pagesat konkuruese duke filluar nga 1200€.
☑Kontrate pune sipas legjislacionit shqiptare.

Apliko tani dhe behu pjese e nje super kompanie qe vlereson talentin dhe punen!

Tirane
▫️Dergo Cv ne adresen: hr@intercall.al
▫️Kontakto ne: +355682046462