ASISTENT/E TË SHITJES (Prishtinë, Ferizaj)

E Plotësuar

Aplikoni për këtë punë

Emaili *

Përshkrimi i Punës

Grafiti Shoes, ka shpallur konkurs pune për pozitën:

ASISTENT/E TË SHITJES (3)—-–Albi Mall, Prishtinë

ASISTENT/E TË SHITJES (2)—–-The Village Mall, Ferizaj

Kriteret e punësimit:

  • Shkollimi i mesëm;
  • Përvoja e punës (Përparësi);
  • Aftësi të mira komunikiuese dhe bindëse

 

Mënyrat e aplikimit!

Aplikoni duke plotësuar formularin online në:  https://bitly.ws/UPiM

Tel: +383 43 578 005